Hirdetés

Sin City 2 - Kezdődik a forgatás, alakul a stáb

|

Tegnap kezdődött a Sin City folytatásának forgatása Austin városában és a munkálatok elkezdésének híre mellett tovább bővült a jelenleg sem szerény stáb is.

Hirdetés

Robert Rodriguez és Frank Miller közösen álmodják vászonra a 2005-ös Sin City folytatását, ami Sin City: A Dame to Kill For címen kerül be a köztudatba. Arról már eddig is tudtunk, hogy Jessica Alba, Mickey Rourke, Clive Owen és Rosario Dawson visszatér, de csatlakozot még hozzájuk Michael Madsen is, ráadásul a legfrissebb hírek szerint Jamie Chung és Jaime King is csatlakozott a stábhoz, előbbi Devon Aoki-t váltja karakterében, tehát más bújik a halálos kicsi Miho bőrébe. King is visszatér a stábhoz, ugyanis ő alakÍtja Wendy-t, az angyalarcú prosti, Goldie ikertestvérét akibe Marv (Rourke) fülig szerelmes. További bővülésre számíthatunk a stábban, ugyanis két fontos szerep még betöltetlen, méghozzá Ava (korábban Angelina Jolie-t pletykálták rá) és Johnny, a szerencsejátékos karaktere. A Sin City: A Dame to Kill For premierje 2013. október negyedike. További fejlemények esetén jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.