Hirdetés

Sin City 2 - Mickey Rourke (is) aláírt a stábba

|

Formailag is bejelentették azt, amit már Robert Rodriguez korábban kikotyogott, miszerint Mickey Rourke, Rosario Dawson és Jessica Alba visszatér a Sin City folytatásában.

Hirdetés

A Sin City: A Dame to Kill For névre keresztelt folytatást a Dimension Films forgalmazza majd, a rendezéői feladatokat pedig Robert Rodriguez látja majd el. A stúdió 2013. október negyedikén tervezi kiadni a filmet, a hivatalos értesülések szerint Mickey Rourke, Rosario Dawson és Jessica Alba már biztosan visszatér a sztoriban, de a magam részéről nem mondanék ellent egy Bruce Willis és Clive Owen cameonak is. A Sin City 2 forgatása rögtön a Machete Kills munkálatai után kezdődik, amire nem is kell olyan sokat várnunk, szinte már az ajtón kopogtat. A film Frank Miller képregénye alapján készül, és a biztos siker kedvéért az első részhez hasonlóan ismét Frank Miller maga írja a forgatókönyvet William Monahan közreműködésével. A cselekmény ismét három szálon fog futni, többet még nem ildomos mondani, csak hivatalos megerősítés esetén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.