Hirdetés

Sin City 2 - Rourke és Dawson újra a stábban

|

Két régi ismerőssel is összefuthatunk majd a Sin City folytatásában, ugyanis a hivatalos bejelentés szerint az egyik főszereplő és fontos mellékszereplő is visszatér.

Hirdetés

A múlt heti Sin City: A Dame to Kill For bejelentését követően sokan várták, hogy Robert Rodriguez bejelenti majd a nagy visszatérőket. A rendező bejelentése nem váratott sokáig magára, a friss hírek szerint Mickey Rourke és Rosario Dawson is visszatér eredeti szerepében: előbbi újra a vagdalt arcú, tagbaszakadt Marvot alakítja majd, míg a hölgy ismét az utcalányok vezetőjének bőrébe bújik. Rodriguez továbbá bejelentette, hogy jelenleg a Machete Kills forgatását végzi, de időközben már javában tartják a Sin City 2 castingját, és a két említett szereplő csak kevés személy azok közül, akik visszatérnek az első részből. A film tervezett premierje 2013.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.