Hirdetés

Sínen van az X-Men: Az elsők folytatása

|

Az első rész összes fontosabb szereplője – aki életben maradt persze – visszatér a folytatásban, és az új rész rendezője se nagy meglepetés.

Hirdetés

Az X-Men: Az elsők ugyan a széria leggyengébben teljesítő része volt az USA-ban (mindössze 146 millió dollárt termelt hazájában), világviszonylatban bevételei meghaladták a 353 millió dolláros bevételt, a 20th Century Fox pedig berendelte a folytatást. Az előző rész fontosabb szereplői mind visszatérnek, és most már biztos, hogy az újabb epizódot is Matthew Vaughn rendezi. A folytatás történetéről egyelőre nem sokat tudni, de a rendező még a premier előtt elejtett egy érdekes infót:

„Úgy gondolom csodás lenne, ha a Kennedy merénylettel indíthatnánk, és ezzel együtt fény derülne arra, hogy azt a mágikus golyót nem más, mint Magneto irányította.”

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk az újabb részt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.