Hirdetés

Sing - Karácsonyi éneklés Hollywood sztárjaival

|

Hirdetés

A Universal Pictures és az Illumination Entertaiment végre nyilvánosságra hozta jövő karácsonyi musical-komédiájának címét: a Sing 2016. december 21-én kerül az amerikai mozikba. A Gru és folytatásai, illetve a Minyonok után az Illumination Entertaiment most igazán nagy fába vágta a fejszéjét: Hollywood legnagyobb neveit kereste meg, hogy kölcsönözzék hangjukat a Sing karaktereinek. Matthew McConaughey vezeti a csapatot, egy tönk szélén álló színháztulajdonost alakít majd, aki egy énekversennyel szeretné újjáéleszteni a halódó épületet. Öt reménykedő versenyző pedig be is nevez, hogy meghódítsák a világot jelentő deszkákat. [gallery size="medium" ids="71754,71755,71753"] Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton és Tori Kelly is vállalták, hogy végigbohóckodják a Sing mulatságos állatainak kalandjait, illetve hogy – a többi szereplővel együtt – összesen nyolcvanöt dalt énekeljenek el a filmben. Mindezt Garth Jennings (Galaxis útikalauz stopposoknak) gyámkodása mellett, aki nemcsak rendezi, de írja a is a jövő karácsonyi daloskoncertet.

635826981003985363-sing-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.