Hirdetés

Sir Patrick Stewart megerősítette, hogy ő hallható a Doctor Strange 2 trailerben

|

No nem mintha a rajongókat meg lehetett volna győzni ennek ellenkezőjéről.

Hirdetés

Igaz csak a nézőnek háttal bukkant fel a Doctor Strange az őrület multiverzumában Super Bowl alatt lejátszott előzetesében Sir Patrick Stewart, a hangja alapján azonban minden rajongó beazonosította őt. A slussz poén, mint most kiderült, hogy Stewart viszont nem is ismerte fel saját orgánumát, de cserébe elismerte, hogy valóban az ő sziluettje sejlik fel a trailerben.

Hirdetés

A legendás színész a következőket mondta:

"Kikapcsoltam a telefonomat az esemény alatt (Super Bowl), úgyhogy sokáig nem hallottam semmit. Másnap reggel, amikor felébredtem, és ránéztem a telefonomra, akkor láttam csak, hogy valósággal megrohamoztak üzenetekkel. A PR embereim osztották meg velem a reakciókat, melyekben belementek a részletekbe. Igazából még a saját hangomat sem ismertem fel, másképp hallatszódott. Nem tudom, hogy meg voltam-e fázva vagy valami más lehetett-e az oka. Viszont lenyűgözött ez az egész. Csupán a vállamat látták, és talán a fülcimpámat, mégis megannyi kapcsolatot felfedeztek a rajongók. Ez nagyon tetszett."

Mindez a megerősítés egy olyan puhatolózás után következett be, melynek során a Jake's Takes interjúvolója rákérdezett, hogy hogyan viselkedne X Professzor Doctor Strange ellenében. Stewart nem volt rest kifejteni, hogy szeretett szuperhős karaktere mindenképp óvatos maradna ezzel a potenciálisan veszélyes emberrel szemben. Hogy ez a hozzáállás vajon a filmben is felbukkan-e, azt májusban megtudjuk.

Ti örültök Sir Patrick Stewart immáron megerősített visszatérésének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.