Hirdetés

Skinner is visszatér az új X-akták sorozatban

|

Hirdetés

Újabb jó hírünk van azoknak, akik várják már, hogy a legendás X-akták sorozat visszatérjen, ugyanis a két főszereplőn (David Duchovny és Gillian Anderson) kívül visszatér egy harmadik emlékezetes karakter, Walter S. Skinner is, aki az FBI igazgatóhelyettese volt. Alá tartoztak az X-akták is és bár gyakran kifogásolta Mulder munkáját, többször is segítette a két ügynök munkáját. Az információ egyenesen a Skinnert alakító színésztől, Mitch Pileggitől származik, aki Twitteren erősítette meg, hogy ő is benne lesz a Fox hat részes miniszériájában:

Nagyon boldogan jelenthetem, hogy Walter Skinner idén még egyszer morogni és mérgelődni fog az ő két  önfejű gyermekével. Nagyon boldogan.
A Fox valamikor a nyáron kezdi el forgatni az új X-akták sorozatot. Örültök neki, hogy Skinner is visszatér?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.