Hirdetés

Eredetileg ezt a szerepet szánták Carrie Fishernek a Skywalker korában

|

A színésznő tragikus halála azonban végül felborította az eredeti terveket.

Hirdetés

Carrie Fisher három éve bekövetkezett tragikus elvesztését a Star Wars rajongók egy jelentős része mai napig nem heverte ki. A gyász mellett viszont a filmesek egy még nagyobb problémával találták szembe magukat, ugyanis Leia hercegnő nélkül semmiképpen nem lehetett lezárni a Skywalker sagát, amelyben mint nemrég kiderült, eredetileg Fishernek is jelentős szerep jutott volna. 

Hirdetés

Carrie Fisher testvére Todd Fisher a Yahoo-nak adott friss interjújában többek közt arról mesélt, miszerint Mark Hamill Luke-ja, és Harrison Ford Han Soloja után, a trilógia záróakkordjában ezúttal Leia kapta volna meg a neki járó rivaldafényt, méghozzá nem más szerepben, mint az utolsó Jedi.  Igen, jól olvastátok, az eredeti elképzelés szerint Leia bizony maga is fénykardot ragadott volna a kilencedik epizódban, ezzel is tovább víve a Skywalkerek örökséget. Noha Carrie végül idő előtt vált eggyé az Erővel, J. J. Abramsék így is mindent elkövettek azért, hogy méltón búcsúzhassunk el hőn szeretett hercegnőnktől, elvégre nem kevesebb mint nyolc percnyi korábban fel nem használt anyagot sikerült újradolgozni ahhoz, hogy Leia még egyszer utoljára felbukkanhasson a decemberben érkező Skywalker korában

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.