Hirdetés

Bizarr és nyugtalanító előzetes érkezett a Slender Manhez

|

Rendkívül erős atmoszférával hívja fel magára a figyelmet a Sony gondozásában készült Slender Man első előzetese.

Hirdetés

Pár éve, egészen pontosan 2009-ben még csak egy fórum Photoshop versenyére készített mémként láthattuk először az abnormális hosszú karú és üres arcberendezéssel bíró alakot, akit az internet népe felkapott és rögvest legendává formált.

Annyira hatásos lett a gyermekeket elrabló lény története, hogy 2014-ben Wisconsinban a szörnyű történet valóra vált, két 12 éves gyerek, egyik barátjukat meggyilkolta, csak, hogy csillapítsák a lényt. Erről az esetről az HBO tavaly előtt már dokumentumfilm is készített. Most azonban dokumentumfilm, számtalan kis játékfilm után, a hátborzongató lény először lesz látható a mozivásznon, a Lökd a ritmust! és a Vesztesek bosszúja rendezőjének jóvoltából.

Sylvain White egy meglehetősen érdekes rendezői döntés volt a Sony részéről, azonban az első képsorok alapján egy roppant nyugtalanító és képileg is látványos filmnek ígérkezik a Slender Man. A gyors vágásokkal teli, magas hangszínű hegedű szólamokkal kifejezetten hatásosra sikerült előzetest lejjebb görgetve nézhetitek meg.

Hirdetés

Mit gondoltok az előzetesről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.