Hirdetés

Letartóztatták a Smallville egyik színészét

|

A Smallville Chloéját alakító színésznő a vád szerint szexrabszolgának hajtott fel nőket egy szektának.

Hirdetés

Alapvetően nem szívesen tudósítunk hasonló ügyekről, amik már-már a bulvár határát súrolják, de ha a korábbi szexuális zaklatásokról is írtunk, akkor úgy igazságos, ha beszámolunk a hasonló szörnyűségekről is.

Hirdetés

Ezúttal a Smallville egyik színésznője, a Chloe Sullivant alakító Allison Mack került komoly bajba: nemrég letartóztatták New Yorkban és azzal vádolják, hogy az NXIVM nevű szekta tagjaként éveken keresztül nőket szervezett be szexrabszolgának, méghozzá a vezetővel, Keith Raniere-rel együtt ( Raniere-t már márciusban bilincsbe verték). A rendőrség szerint Allison egész Amerikából toborzott befolyásolható és gyenge akarattal rendelkező nőket egy önsegítő szervezet ígéretével, ehelyett azonban akaratuk ellenére dolgoztatták és szexre kényszerítettek őket. A szervezeten belül működött egy DOS névre keresztelt szekta is, amelynek tagjai bántalmazták is a nőket.

Mack és Raniere minimum 15 éves börtönbüntetésnek néznek elébe, de az életfogytiglan sem lehetetlen. Az áldozatok és kiszemeltek között egyébként ismert emberek is voltak, például a Smallville másik színésznője, Kristin Kreuk is, aki azonban már régebben otthagyta a NXIVM szervezetet. Noha emiatt ő maga is gyanúba keveredett, de nincs rá bizonyíték, hogy köze lenne a szektához. Le vagyunk döbbenve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.