Hirdetés

Smurfs 2 - Két új poszter

|

A Sony Pictures ezen a szép napon meglepett minket két új poszterrel a most készülő Smurfs 2-höz. Ha már az ég fekete, legalább a törpök legyenek kékek, vagy nem... A fakó törpék visszatértek..

Hirdetés

Gyermekkorunk kedvenc meséje hamarosan visszatér a mozi sötétébe, hogy újra meghódítson minket. Láthattunk már a trailer -t is, most azonban két új plakát érkezett hozzánk. Ezúttal is Raja Gosnell lesz a film rendezője, és a korábbi rész szereplői is visszatérnek, névszerint Neil Patrick Harris, Hank Azaria és  Jayma Mays. A szinkron terén sem volt változás, többek között Sofia Vergara, Jonathan Winters, Alan Cumming, Fred Armisen, George Lopez, Anton Yelchin és John Oliver lesznek a törpördögök hangjai. A filmet 2013. július 31-én mutatják be. A katt után megtekinthetőek a poszterek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.