Hirdetés

Snoop Dogg balfék törvénysértőket röhög ki a legújabb sorozatában

|

A So Dumb It's Criminal április 20-án érkezik a Peacock TV-re.

Hirdetés

A világhírű rappert ezúttal egy vígjátéksorozatban, a So Dumb It's Criminal-ben láthatjuk leghamarabb, amiben néhány komikussal olyan biztonsági kamerák által rögzített videókra reagálnak, amikben a törvénysértő amellett, hogy pórul jár, annak módja is humoros. Ehhez érkezett egy rövid kedvcsináló, ami alább megtekinthető.

Hirdetés

A széria húzóneve természetesen Snoop Dogg, de rajta kívül feltűnik még Affion Crockett, Deon Cole, Deray Davis, Diallo Riddle, Godfrey, Jay Pharoah, Jim Jefferies, Lewis Belt, Loni Love, Moshe Kasher, Ron Funches, Tacarra Williams és Russell Peters.

A produceri feladatokat Dogg produkciós cége, a Snoopadelic Films látja el a LOL Studios-zal fuzionálva. A showrunner Paul Pawlowski, aki korábban az Olympic Highlights with Kevin Hart & Snoop Doggon dolgozott a rapperrel. Az executive producerek között lesz Dogg, Jeff Clanagan és Wilson Cherry.

Ti adtok egy esélyt Snoop Dogg új dobásának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.