Hirdetés

Snoop Dogg valódi fűre cserélte Matthew McConaughey kamu gandzsáját

|

Nem is lenne hiteles az alakítás, ha csak eljátszaná, hogy be van állva.

Hirdetés

Ha történetesen Snoop Doggal forgatsz közös jelenetet, amiben marihuánát kell szívnotok, akkor jobb, ha felkészülsz a valódi cuccra. Matthew McConaughey-nek erre meglepő módon kellett rádöbbennie, amikor Harmony Korine új filmjét, a "The Beach Bum"-ot forgatták. A színész Jimmy Kimmel műsorában számolt be róla, hogy Snoop Dog szó szerint beszívatta közös jelenetük során.

Hirdetés

A szóban forgó jelenetben McConaughey karaktere, Moondog meglátogatja Snoopot azért, hogy egy kis varázsfüvet vásároljon tőle, amitől azt reméli, hogy elmulasztja írói blokkját. McConaughey állítása szerint a forgatás kezdete előtt egyeztetett a kellékesekkel, hogy biztosra menjen, hogy hamis füves cigit kap.

"Odamentem a kellékesekhez, hogy meggyőződjek arról, hogy nem a valódit kapom, hanem a kamu füvet, ami összemorzsolt oregánó. A forgatás közben egymásnak passzolgatjuk ide-oda a füvet a végén pedig valaki megszólalt, hogy 'Hé Moondog, az nem a kellék fű, hanem Snoop füve.' Egy picit kiakadtam."

Az ezt követő órák már meglehetősen jó hangulatban teltek. McConaughey szerint 9 órán át jól szórakoztak, de nem igazán hangzott el egyetlen valódi angol szó sem ez idő alatt. McConaughey, Snoop Dogg és Zac Efron füvezős vígjátéka még idén ősszel megérkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.