Hirdetés

Snowpiercer - Előzetes

|

A Chris Evans nevével fémjelzett Snowpiercer új előzetest kapott ami igen rövidke, de legalább nem ontja magából a spoilereket.

Hirdetés

A jövőben játszódó történetben, a globális felmelegedés jégkorszakhoz vezet ami kiírtja a bolygó lakosságát. Kivételt képez a Snowpiercer lakossága, ami egy vonat melyet egy folyton mozgásban lévő motor hajt, és körbe-körbe jár a Földön. A vonat társadalma elkezd rétegződni, ám egy forradalommal próbálják visszaállítani az egyenlőséget. A filmet Bong Joon-ho rendezi és már idén nyáron bemutatják Dél-Koreában, amerikai és európai dátumra azonban mg várnunk kell. Főbb szerepekben Chris Evans, Jamie Bell, Alison Pill, John Hurt, Tilda Swinton, Octavia Spencer, Song Kang-ho és Ed Harris. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.