Hirdetés

Soha nem látott felvételen Robin Williams

|

Hirdetés

Idén 23 éve, hogy megjelent a Disney valaha készült egyik legsikeresebb rajzfilmje az Aladdin. Ennek apropójából tartott összejövetelt a film színészgárdája a Good Morning America adásában. Amellett, hogy újra elénekelték az Oscar-díjas rajzfilm betétdalát, megemlékeztek tavaly augusztusban elhunyt színésztársukról, Robin Williamsről is. Az évforduló alkalmából érkező különleges DVD kiadás extrájából mutattak egy eddig nagyobb nyilvánosság elé soha nem került részletet, amin Williams a film egyik kihagyott jelenetét rögzíti. A megemlékezést és a kihagyott jelenet egy részletét lejjebb láthatjátok: https://youtu.be/LMhZWXZ8hY4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.