Hirdetés

Sok hűhó semmiért - Poszteren Joss Whedon feldolgozása

|

A gigasikernek bizonyuló Bosszúállók tehetséges rendezője, Joss Whedon mindösszesen két hét alatt forgatta le a William Shakespeare művén alapuló "Sok hűhó semmiért"-et.

Hirdetés

A filmet minimális költségvetéssel, fekete-fehérben, méghozzá kedvenc színészeivel forgatta a rendező, ráadásul öltöztetőre sem volt szükség, ugyanis minden művész a saját ruhájában vett részt a munkálatokban. A Sok hűhó semmiért (Much Ado About Nothing) a Lionsgate forgalmazásában kerül majd a mozikba, egyelőre ismeretlen dátummal. A filmben főbb szerepekben közreműködik: Nathan Fillion, Amy Acker, Alexis Denisof, Fran Kranz, Jillian Morgese, Sean Maher, Clark Gregg és Reed Diamond. Mindenki találgat, hogy mi is lehet ez a "Sok hűhó semmiért". Film? (Web)sorozat? Esetleg rövidfilm? Whedon saját bevallása szerint hű maradt az eredeti shakespeare-i szöveghez, azért változtatott is rajta. A tovább mögött az első promóciós poszter látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.