Hirdetés

Sokan szeretnék, ha Hugh Jackman után Karl Urban formálná meg Farkast

|

A színész önkritikus iróniával reagált a felvetésre - azonban nem mondott nemet.

Hirdetés

Bár Hugh Jackman eredményekben gazdag pályája során megannyi érdekes és emlékezetes karaktert megformált, tagadhatatlan, hogy a többségnek örökre Farkas/Rozsomák/Logan marad. Éppen ezért, mikor kiderült, hogy a 2017-es Logan után más bújik a villámgyorsan regenerálódó, adamantium-karmú mutáns bőrébe, egyből beindult a találgatás, hogy ki vehetné át a stafétát. A felvetődött nevek listája igen színes: egyesek Daniel Radcliffe-re teszik a voksukat, míg mások Taron Egertont, Scott Eastwoodot, Andrew Lincolnt vagy Keanu Reeves-t látnák szívesen.

Hirdetés

Mostanában viszont a The Boys-nak köszönhetően népszerűsége csúcsán lévő Karl Urban is tisztes tábort tudhat maga mögött, mert rengetegen vélik úgy, hogy Billy Butcher után ez a szerep sem fogna ki rajta. Óhajuk értelemszerűen a színész fülébe is eljutott, ám reakciója finoman fogalmazva is kérdésessé teszi, hogy teljesülhet-e a rajongók vágya.

"Ó, tényleg? Ez hízelgő, de gondoljuk végig racionálisan. Talán ha két évvel vagyok fiatalabb Hugh Jackmannél? Úgy értem, ha én egy stúdió lennék, aki keres valakit Wolverine szerepére, akkor olyat választanék, akivel össze tudok hozni három filmet. Karl Urbannal nem fogsz három filmet összehozni, hacsak nem akarsz látni egy 65 éves Farkast."

Vagyis, bár direkt elutasításról nincs szó, a negyvenkilencet taposó férfi gondolatmenete abszolút logikus. Az X-Men MCU-ba való integrálásán ügyködő Marvelnek egy fiatal tehetségre van szüksége, mert ahogy azt eddigi filmjeik is ékesen illusztrálják, hosszú időre terveznek. Jackman példának okáért 17 esztendőn át nyújtotta képességei legjavát.

Szerintetek ki lehetne a következő Farkas?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.