Hirdetés

Sokat kell még rá várnunk, hogy szörnyeket láthassunk birkózni

|

Eltolták a Szörnyviadal bemutatóját.

Hirdetés

Már talán nem is nagy meglepetés, hogy ismét elcsúsztatnak egy eredetileg idén debütáló filmpremiert. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ezúttal a Paramount és a WWE Studios animációs filmje, a Szörnyviadal a soron következő, mely a tervek szerint 2021. május 14-én került volna a mozikba, viszont a fennálló járványhelyzet és a mozik többségének zárva tartása miatt 2022. február 18-ig tolták a bemutatóját.

Hirdetés

A Szörnyviadal egy olyan világban játszódik, ahol a szörnyek atlétikai bajnokok és főként a birkózásban jeleskednek. Hamish Grieve (Az öt legenda, Shrek 2) meséje a premissza alapján mondható sportfilmnek is, mert egy edző-tanítvány páros történetébe nyerhetünk bepillantást. A karakterek hangját többek között Will Arnett (BoJack Horseman), Geraldine Viswanathan (Szűzőrség) és Michael Buffer adja - utóbbi még autentikus is, mert az Egyesült Államok egyik legelismertebb küzdősport-bemondójáról van szó.

Előreláthatólag 2021 sem a mozik éve lesz, de titkon azért reméljük, hogy idén már megnyitnak a kapuk a filmrajongók számára. Hiányzik már.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.