Hirdetés

Megvan, mikor jön a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatása

|

Hivatalosan bejelentették a második részt.

Hirdetés

A kritikusokat lenyűgözte, tarolt az Oscar-gálán legjobb animációs filmként és még a pénztáraknál is kellőképp eredményesen teljesített ahhoz, hogy ne érjen senkit sem meglepetésként: visszatér még a mozikba Miles Morales szemkápráztató világa a tavalyi év egyik legnagyobb üdvöskéjének tartott Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásában. 

Hirdetés

Az animációs film alkotói a napokban ragadtak billentyűzetet, hogy közzétegyék: most már biztos, miszerint az Irány a Pókverzum! folytatást kap, ugyanakkor a következő film csak 2022. április 8-án érkezik a mozikba. Ez alapján még elég sokat kell várnunk rá, azonban az első rész forradalmi technológiáját figyelembe véve ez nem annyira meglepő, az elkészítés ugyanis rendkívül időigényes és rengeteg animátort igénylő folyamat. A második részt állítólag David Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland 2.) írja majd, a rendezője pedig Joaquim Dos Santos (Avatar - Az utolsó léghajlító) lesz - ha az eredeti rendezőtrió tehát nem is, de a LEGO-kalandot író-rendező Chris Miller és Phil Lord biztosan visszatérnek a folytatásra producerekként.

A film egyik producere, Amy Pascal még hónapokkal ezelőtt megerősítette a folytatás érkezését, ami szerinte egy jóval Gwen-központúbb alkotás lesz, főként Miles és a Hailee Steinfeld (ŰrDongó) hangján megszólaló Gwen Stacy közötti romantikus szálra koncentrálva. Tekintve, hogy a két párhuzamos univerzumban élő Pókember a képregényekben is gyengéd érzelmeket táplál egymás iránt, és ennek boncolgatására meglehetősen kevés idő jutott az Irány a Pókverzumban, teljesen érthető, miért ez lehet a második rész egyik központi eleme.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.