Hirdetés

Sokkoló fotó ébresztett aggodalmat Jet Li rajongóiban

|

A régóta betegséggel küszködő színészről aggasztó fénykép látott napvilágot.

Hirdetés

Friss fotó látott napvilágot a harcművészetekben és akciófilmekben jeleskedő 55 éves Jet Li-ről, ami aggodalomba ejtette a színész rajongóit. A krónikus betegséggel küszködő Li néhány hónapja látszólag még jó formában volt, viszont egy most hétvégén készült képen meglepően öregnek és megviseltnek tűnik.

Hirdetés

Jet Li 2013-ban számolt be pajzsmirigy-túlműködéséről és kardiológiai problémáiról. Mindezek tetejébe filmes munkái során maradandó sérüléseket szenvedett, amelyek a lábait és a gerincét érintik. Ezek hatására Li képtelen huzamosabb ideig állni, orvosa tanácsára pedig távol marad az akciófilmektől ugyanis a további terhelés akár kerekesszékhez is ragaszthatja.

A hétvége során új fotó került fel Twitterre, amin a színész egy buddhista templomba látogat el Tibetben. A rajongók teljesen ledöbbentek a lefogyott és látszólag megöregedett Li-t látván. Sokan a színész betegségének tulajdonították a drasztikus változást, míg egyesek képtelenek voltak elhinni, hogy valóban ő látható a képen.

Néhányan próbáltak a betegségen túl magyarázatot találni a színész megjelenésére és arra jutottak, hogy talán az élőszereplős Mulan filmnek köszönhető a változás. A Disney adaptációjában Kína császárát fogja alakítani a színész így a karakterhez teljesen hozzá illik az idősebb megjelenés.

Reméljük valóban csak erről van szó és a színész jóllétével nincs komolyabb probléma. Akárhogy is, jó egészséget kívánunk neki!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.