Hirdetés

Soldado címen érkezik a Sicario folytatása

|

A nagy sikerű bűnfilm folytatása már korábban is tervben volt, most már a cím és a stáb jó részének leleplezésével biztosak lehetünk benne, hogy újabb film erejéig elmerülhetünk a mexikói drogkartellek világában.

Hirdetés

Denis Villeneuve rendező és a legendás Roger Deakins a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb bűnfilmjét tették le az asztalra. A Sicario egy torokszorító, sötét képet festett az amerikai hatóságok drogkartellek ellen folytatott szélmalomharcáról és a környéken élni próbáló emberekről. Habár, Villeneuve-Deakins jól összeszokott párosa és Emily Blunt nem térnek vissza a Soldado címen érkező folytatásban, mégis, az eddigi információk alapján egy rendkívül ígéretes filmre számíthatunk.

Hirdetés

A Soldado a francia származású rendező, Stefano Sollima kezébe került, aki korábbi munkássága alapján, amely magában foglalja a méltán elismert Sodoma című, olasz sorozatot és egy szintén olasz, ráadásul a sorozathoz hasonlóan bűnügyi filmet, a Suburrát is. Ha már csak ezekből indulunk is ki, akkor Sollima egy tökéletes választás volt a pozícióra. A folytatás forgatókönyvét egyébként a Sicariot is jegyző Taylor Sheridan készítette. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy a korábbi filmben, a titokzatos, Benicio Del Toro által alakított Alejandro karaktere körül szövődnek majd az események és Del Toro mellett viszont láthatjuk még Josh Brolint is a tenyérbemászó Matt Graver szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.