Hirdetés

Solo - Antonio Banderas akcióban!

|

Ritkán láthatunk manapság olyan valódi atmoszférával bíró akciófilmet, mint A feláldozhatók és társai, de az Antonio Banderas nevével fémjelzett Solo talán elérheti őket státuszában.

Hirdetés

Banderas egy személybne a projekt rendezője, főszereplője és írója is, bár utóbbit csak társas megosztásban volt hajlandó vállalni - segédje forgatókönyv témában a The Big Bang írója, Erik Jendresen. Antonio Banderas nem ismeretlen az akciófilmek világában, 1995-ben megörvendeztetett minket a Desperado-val, majd ugyanebben az évben a Bérgyilkosokkal. 2002-ben a Ballistic fűzhető ilyen stílusban a nevéhez, majd egy évvel később már a Volt egyszer egy Mexikó-ban parádézott. Szintén nem kell félteni a kamera másik oldalán való munkától sem, hiszen rendezőként 1999-ben a Tűzforró Alabamával és 2006-ban a Forró záporral bizonyította képességeit. A Solo történetében olyan spanyol ezredest alakít majd, aki poszttraumás stresszben szenved, ezt hivatott közölni a poszter és a rajta szereplő szlogen: "There are some men who should never be left alone..." A továbbiakban teljes méretű poszter vár minden bámészkodót.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.