Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - az új videóban bemutatkozik a csapat

|

Han Solo nem szólóban fogja nyomni a szóló moziját. Na jó, elég lesz.

Hirdetés

A Lucasfilm megörvendeztetett minket a "Crew" alcímre hallgató TV szpottal, amiben összeáll a banda egy galaktikus kalandra. A Solo: Egy Star Wars-történet hiperűrsebességgel pörgő akciót ígér, amely közepette megismerhetjük a franchise egyik legkedveltebb karakterének múltját. Szemtanúi lehetünk Han és Chewie első találkozásának, valamint a Landóhoz fűződő barátság kialakulásának is.

Hirdetés

Ron Howard filmjében Alden Ehrenreich igyekszik méltó utádja (vagy inkább elődje) lenni Harrison Fordnak, míg Donald Glover Lando Calrissian szerepében mutathatja meg mit tud. Rajtuk kívül Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Paul Bettany és Phoebe Waller-Bridge egészíti ki a stábot.

A Solo: Egy Star Wars-történet 2018. május 24-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.