Hirdetés

Eseményteli filmet ígér a Solo: Egy Star Wars történet szinopszisa

|

A galaxis legelképesztőbb csapata áll majd össze a Han Solo előzményfilm kedvéért.

Hirdetés

A Disney végre közzétette a Solo: Egy Star Wars-történet első hivatalos szinopszisát. Az alig több mint négy hónap múlva érkező filmből még egy képkockát sem sikerült kicsikarni eddig, tehát legfőbb ideje, hogy elkezdődjön a marketingkampány. Miután Ron Howard leváltotta a Phil Lord és Chris Miller féle rendezőpárost sokan joggal arra számítottak, hogy a stúdió decemberre csúsztatja a bemutatót, de minden jel arra utal, hogy ez nem fog megtörténni.

Hirdetés

Marad tehát a 2018. májusi premier, amit most a film szinopszisának felfedésével is megerősített a Disney:

Lépj fel az Ezeréves Sólyom fedélzetére és utazz el a messzi-messzi galaxisba a "Solo: Egy Star Wars-történeten" keresztül, ami egy egészen új kalandra hív a galaxis legkedveltebb gazemberének vezetésével. A sötét és mély alvilágban lavírozva Han Solo belefut jövőbeli másodpilótájába, Chewbaccába és a hírhedt szerencsejátékosba, Lando Calrissianba. A társaság kalandja útnak indítja a Star Wars saga egyik legvalószínűtlenebb hősének történetét.

Az első trailer debütálását is igencsak közelinek, na meg persze időszerűnek érezzük már. Talán a hamarosan megrendezésre kerülő Super Bowlon megvillan Alden Ehrenreich Han Solo szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.