Hirdetés

Sólyomszem kalandjai a Netflixen folytatódhatnak?

|

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum megállíthatatlanul bővül, immáron nemcsak a nagyvásznon, hanem a kisképernyőn egyaránt. A SHIELD ügynökei, az Agent Carter az országos tévécsatornán, az ABC-n hódítja meg a nagyközönséget, míg a Daredevil, a Luke Cage, Iron Fist és Jessica Jones pedig a Netflix révén próbál meg újabb nézőket bevonzani a Marvel képregényuniverzumba. Bár egyre több újabb karakter kap saját filmet/szériát, sajnos akadnak hősök, melyek érthetetlen módon parkolópályán pihennek. A minap már cikkeztünk arról, hogy kevés az esély egy Vasember 4-re, valamint az önálló Hulk-film is lassan teljes feledésbe merül, de rajtuk kívül Sólyomszem is a hányatott sorsú karakterek közé tartozik. Jeremy Renner, a szóban forgó Sólyomszem megalakítója a Szilícium-völgyi Comic Conon válaszolt merészen, mikor feltették neki a kérdést, miszerint szívesen eljátszaná-e a Marvel ügyeletes íjász hősét egy Netflix sorozatban.

„Úgy vélem, hogy ez egy nagyszerű formátum lenne arra, hogy kellőképpen bemutassuk a karaktert. Ezek a dolgok azonban nem tőlem függnek, viszont abszolút nyitott lennék rájuk. Nagyon élveztem Sólyomszem eddigi megszemélyesítéseit. Manapság az összes karakterdráma a Netflix modellt követi, szóval vagy csinálsz egy szuperhős mozit, vagy a Netflix/HBO mintájára egy sorozatot. Én mindenre nyitott vagyok, de sajnos nem rajtam áll vagy bukik a dolog.”
Renner hasonlóan vélekedett egy esetleges Fekete Özvegy/Sólyomszem filmről, amiért már az első Bosszúállók óta protestálnak a legvérmesebb Marvel-fanatikusok, azonban jelen állás szerint arra is kevés az esély. Pedig ha jobban belegondolunk, Sólyomszem nem rendelkezik szuperképességekkel, ergo nem kellene sokat költeni a vizuális effektekre sem, azaz a Netflix tökéletes otthona lehetne egy Sólyomszem sorozatnak. Ugyanakkor minden jel arra mutat, hogy a Phase Three végeztével a Marvel filmes univerzuma egy éles váltást eszközöl, és alaposan átalakulhat a jelenlévő (szuper)hősök palettája. Lehet, hogy a Marvelnél Sólyomszemmel sem számolnak a jövőben, így pedig feleslegesnek hathat egy róla szóló sorozat. Ti azért örülnétek, ha Jeremy Renner egy sorozatban is felöltené magára Sólyomszem jelmezét?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.