Hirdetés

Son of Shaft - jön a Shaft folytatása, megvan a főszereplő

|

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a 2000-es Shaft reboot valaha is folytatást fog kapni, de közel két évtizeddel később bizony valaki tovább viszi a "családi vállalkozást" és várhatóan nem fog szégyent hozni Samuel L. Jackson hírhedt karakterére.

Hirdetés

John Singleton rendezésében, 2000-ben jelent meg a Shaft Samuel L. Jackson főszereplésével, amelyben a kőkemény New York-i nyomozó, John Shaft áll a középpontban. A film pikantériája, hogy az 1971-es eredetijének főhőse, Richard Roundtree szintén szerepel benne John bácsiként (vagyis az eredeti John Shaftként). A családfa pedig folytatódik. 

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy a New Line Cinema gondozásában készül a Son of Shaft, amelyben Samuel L. Jackson karakterének a fia kapja meg a reflektorfényt, akit Jessie T. Usher (A Függetlenség Napja: Feltámadás, Csapatjáték) alakíthat. A források szerint Jacksonnal és Roundtreevel is folynak a tárgyalások, hogy visszatérjenek korábbi szerepeikben, tehát igazi családegyesülés történik majd a Son of Shaft történetében. 

A sztori szerint a fiatalabbik Shaft a hírhedt detektív elidegenedett fiát fogja életre kelteni, aki arra kényszerül, hogy összeálljon az apjával és együtt oldják meg a zűrös szitut. Mindezt  Tim Story (Fantasztikus Négyes, Pofázunk és végünk) szállítja majd nekünk  Kenya Barris (Feketék Fehéren, Topmodell leszek!) forgatókönyvéből. Féljünk vagy örüljünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.