Hirdetés

Sony: fizessétek ti a 3D-s szemüveget!

|

A 3D-s őrület egyre inkább kezd alább hagyni a tengerentúlon: az idei nyarat is szerették volna kipeckelni csupa-csupa "harmadik dés" projekttel, de csúnyán megbukott a dolog néhány kivétellel.

Hirdetés

A gigászi produkciók így is hozták az elvártakat, de a többi hasonló film 3D-s verziójára sokkal kevesebben ültek be, mint a hagyományos 2D-re és ez felnyitotta a stúdiók szemeit: Amerikában amilyen gyorsan felpezsdült a technológia iránti láz, olyan gyorsan el is tűnik. A Sony két szuperprodukcióval is készül a következő év nyarán, hiszen jön az újragondolt Pókember, valamint a Sötét zsaruk harmadik része, és mindkettő a már emlegetett dimenzióban mutatkozik be, így a stúdiónak már most lépnie kellett: kihírdette, hogy a továbbiakban nem állják a 3D-s szemüvegek árát (amiket ők gyártattak és a nézők pár plusz dollár fejében hazavihettek), ezt átterhelik az adott mozik költségvetésére. A szóban forgó költségáthárítást pedig a nézők pénztárcája érzi meg igazán, hiszen legkézenfekvőbb megoldásként a jegyárak drágulhatnak. Vajon Magyarországra is elér a döntés szele? Hiszen mi eddig sem vihettük haza...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.