Hirdetés

A Sony kifejlesztette a világ első szellemek elfogására alkalmas szerkezetét

|

Hirdetés

A mai napon, 2016. április 1-jén nagy előrelépés történt a természettudományok területén, ugyanis a Sony Corporation képviselői egy Tokióban tartott sajtótájékoztató során leplezték le a világ első párhuzamos dimenziókon keresztül érkező anyag és információk elfogására alkalmas terméküket, a Proton Pack-et. A Proton Pack™ egy hátra csatolható táska szerű berendezés, amely legfontosabb alkatrésze, a szupravezető szinkrotonnak köszönhetően képes hidrogénplazmát alkotni, miközben részecskéket veszít. A szerkezet működtetésével járó hőt, egy folyékony hélium tartály és egy kisméretű hűtőberendezés képes kordában tartani. A készülék 6.66 kilogramm nehéz, és része az a funkció, melyet a Sony a legújabb okostelefonjaiban is használ az akku kímélésére. A legmodernebb 4K-s rögzítő kamerákkal felszerelt eszköz által rögzített anyagokat, az NFC technológiának köszönhetően kábel nélküli csatlakozással bármely más Sony eszközön megtekinthetünk. Végzetül pedig, ami a legfontosabb az eszköz specifikációi közül, a Proton Pack™ víz- és nyálkaálló. https://youtu.be/9UWbASEi7_o Ezen eredmények, amelyek 30 évnyi fejlesztés és kutatómunka során jöttek létre, a Sony Corporation rendelkezésre álló csúcstechnológiái nélkül ma nem kerülhettek volna bejelentése. A szerkezet megalkotása során a tervezők nagy mértékben támaszkodtak dr. Jillian Holtzmann nukleáris mérnök kutatásaira. Ha még többet szeretnétek megtudni, akkor a termék weboldalára látogatva részletesebben olvashattok a Proton Pack™-ről. A nagy bejelentés során a Sony elnök-vezérigazgatója, Kazou Hirai a következőképp nyilatkozott:

Amióta dr. Egon Spengler a Columbia Egyetemen belekezdett a Proton Pack™-el kapcsolatos kutatásaiba, ez a világ legjobb mérnökeinek egyik legmerészebb álma, megvalósulása pedig jól példázza a Sony technikai fejlődés iránti, megalkuvást nem ismerő elköteleződését. Céges elveink egyik tartóoszlopa, hogy meglepjük és elkápráztassuk ügyfeleinket: ez a termék száz százalékosan megvalósítja e célunkat.
A Proton Pack™ megjelenése az Egyesült Államokban 2016. július 15-én, Magyarországon július 28-án esedékes. [gallery columns="4" size="medium" ids="85025,85026,85027,85028"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.