Hirdetés

Ezzel a tervvel építi a Sony a saját Marvel univerzumát

|

Új részletek derültek ki a Sony Pictures olyan közelgő Marvel címei kapcsán, mint a Venom vagy a Silver & Black című film.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés sikerének köszönhetően a Sony Pictures megismétli saját Marvel filmes univerzumának kísérletét, ami anno A csodálatos Pókember 2 (2014)-vel meghiúsult. A stúdió már bejelentette a Tom Hardy főszereplésével érkező önálló Venom-filmet, illetve előkészületek alatt áll a Silver & Black is, amelyben az ékszertolvaj Fekete Macska és a zsoldos Silver Sable kapnak központi figyelmet. 

Hirdetés

A Sony mindegyik produkció esetében különféle stílusokat szeretne alkalmazni. A Variety szerint ezen a vonalon fognak haladni, ami azt jelenti, hogy egyaránt megfontolják az R-besorolás, vagy éppen az alacsonyabb költségvetés lehetőségét, ha az helyénvaló lenne egy projekt számára. A Venom egy horrorfilm lesz, amit Sanford Panitch, a Columbia Pictures elnöke John Carpenter és David Cronenberg munkáihoz hasonlított. Ruben Fleisher rendező a következőket mondta:

"Mindig vonzottak azok a szuperhősök, akik inkább antihősök. Megvannak a sötét elemek a Venomban, és egy olyan szellem, amely mindig is vonzott engem."

A film Venom eredete mellett Brock és az idegen szimbióta kapcsolatával foglalkozik majd, amit ő Jekyll és Hyde-hoz hasonlított. Fleischer szerint ketten már-már egy harmadik lénnyé válnak, mely kapcsán a következő népszerű idézetet hozta fel: "Te vagy Eddie Brock. Én a szimbióta. Együtt mi vagyunk Venom." 

Szóval míg a Venom egy sötétebb, horrorosabb irányt vesz fel, addig Gina Prince-Bythewood az Ezüst és Feketét olyan haver mozikhoz hasonlította, mint a Thelma és Louise vagy az Éjszakai rohanás. A rendezőnő vizsgálgatta az egyes karakterek eredetét, hogy elmagyarázza, miért lett Silver Sable bérgyilkos, és hogy miért vonzódik Fekete Macska a bűnözéshez. Mindkét esetben legfőbb indoknak a szülők halálát találta.

"Szeretnék elmesélni egy történetet két sérült nőről, akik bár háborúznak egymással, de mégis szükségük van a másikra a túléléshez."

A szóban forgó projektek munkálatai ősszel vehetik kezdetüket. A Venom bemutatója 2018. október 5-én esedékes, ellenben az Ezüst és Fekete főszereplőiről és premierjéről semmilyen konkrét információnk nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.