Hirdetés

A Sony csúsztatta a Setét Torony, a Jumanji, a Védelmező 2 és más filmek premierjét

|

Több filmjét is mozgatta a Sony, és sajnos vannak olyanok, amikre jóval többet kell várnunk, mint hittük.

Hirdetés

A Sony Pictures több filmjének bemutatóját is kénytelen volt későbbi időpontra csúsztatni, de szerencsére akadnak olyanok, amikre így sem kell sokat várni. A legelső módosítás, amit bejelentettek a Setét Tornyot érintette, amelynek 2017. február 17-i premierjét egészen 2017. július 28-ra tolták. Mondanunk sem kell, hogy mennyire kellemetlenül érint minket ennek a várva-várt Stpehen King adaptációnak a csúsztatása.

Hirdetés

Nem ez az egyetlen film a stúdió jövő évi kínálatában, ami több hónapos késleltetést kapott, ugyanis a Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan főszereplésével érkező Jumanji folytatás/reboot is hasonlóképpen járt. A film eredetileg 2017. július 28-án érkezett volna a mozikba, de most egészen 2017. december 22-ig várnunk kell rá.

Még inkább szomorkodhatnak azok, akik A védelmező folytatását várják, ugyanis a Denzel Washington főszereplésével készülő filmet egy egész évvel elcsúsztatta a Sony, így 2017. szeptember 29. helyett, 2018. szeptember 14-én érkezik a mozikba.

Két alkotás maradt még, amik életében szerencsére nem álltak be ilyen drasztikus változtatások. Az egyik az Egyenesen át (Flatliners) rebootja, amire nem 2017. augusztus 18-án ülhetünk be, hanem 2017. szeptember 29-én. Végezetül Danny Boyle T2: Trainspotting-ja is csúszik egy kicsit (aminek tegnap érkezett az előzetese), 2017. február 3. helyett, 2017. március 10-től láthatjuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.