Hirdetés

A Sony újjáéleszti a Venom filmet

|

Hirdetés

A Sony terveit rendesen megkavarta A csodálatos Pókember 2 bukása, olyannyira, hogy legnagyobb örömünkre beadták a derekukat és megosztották a falmászó jogait a Marvel Studiosal, így végre Peter Parker az MFU-ban is feltűnhet. Tom Holland idén májusban fog bemutatkozni a szerepben az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, jövőre pedig megkapja az első szóló filmjét is. Ez mind szép és jó, de a rengeteg kavarodásnak egy hátránya talán volt azért. Ahogyan azt tudjuk, a Sony egy Venom filmet is tető alá akart hozni, szépen folytak a munkálatok, ám egyszer csak mindezt félbeszakították. A legújabb hírek szerint azonban csak egy átmeneti szünetről volt szó és a stúdió nem dobta el véglegesen a közönség kedvenc gonosztevővel kapcsolatos terveit. A legújabb hírek szerint Dante Harpert bízták meg azzal, hogy írjon egy új forgatókönyvet Venom számára, ami később franchiseá bővülne, különállva a Hollandféle Pókember filmektől. Azt, hogy pontosan melyik karaktert fogja megszállni a szimbióta még nem tudni, hiszen a képregényekben Parkeren kívül, Eddie Brock, Mac Gargan és Flash Thompson testét is használta már, de volt már arra is példa, hogy Deadpoolal egyesült, csak mondom.

Venom-Spider-Man
A karakter gyökerei egyébként 1988-ra vezethetőek vissza és elsősorban gazfickóként gondolunk rá, ám az elmúlt években egyfajta anti-hőssé vált, legújabban pedig a Galaxis Őrzőivel bandázik. Filmen még csak egyszer láthattuk, a Pókember 3-ban, ahol Topher Grace alakította a karaktert, sajnos nem a legemlékezetesebb módon. Az önálló Venom film ötletével már többször is eljátszott a Sony, Gary Ross és Josh Trank neve is szóba került a rendezés kapcsán, illetve a Deadpoolt író Paul Wernick és Rhett Reese is dolgozott egy forgatókönyvön. A hírek szerint Avi Arad és Matt Tolmach jelenleg produceri szerepeket töltenek be, ám úgy tűnik, hogy nem kívánják összekapcsolni a készülő filmet a Marvel Studios Pókemberével. Ti örültök a hírnek? Szerintetek működhet Venom Pókember nélkül is?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.