Hirdetés

Sophie Turner megerősítette: idén forog az új X-Men film

|

Az újdonsült Jean Grey elárulta, hogy már idén forgatják a következő X-Men mozit.

Hirdetés

Az internet telis-tele van bizonytalan pletykákkal a következő X-Men filmmel kapcsolatban. Az új rész az "X-Men: Supernova" néven kering a világhálón, és egyesek szerint a Sötét Főnix történetet igyekszik jobban elmesélni, mint a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége tette.

Hirdetés

A projekttel kapcsolatban eddig semmi hivatalosat nem jelentett be a stúdió. Nem tudjuk ki fogja rendezi, hogy ki írja, sőt még abban sem vagyunk biztosak, hogy egyáltalan kik fognak benne szerepelni. Az mostmár biztosnak tűnik, hogy Sophie Turner visszatér a fiatal Jean Grey szerepében, akit először a tavaly bemutatott X-Men: Apokalipszisban alakított. Ennek fényében nem kizárt, hogy valóban a Trónok harca sztárja által életre keltett mutáns hölgy lesz a történet mozgató rugója. Íme Turner nyilatkozata a beosztásával kapcsolatban:

"Nemsokára elkezdjük a következő X-Men film forgatását. Most végeztünk a Trónok [harca] 7. évadával, és lesz még néhány filmes szerepem, mielőtt elkezdjük az X-Ment. Azután majd a 8. évad munkálatai következnek."

Simon Kinberg, az X-Men: Apokalipszis írója és producere korábban megerősítette, hogy a franchise következő része követi az eddigi sémát, miszerint epizódonként 10 évet ugranak előre az időben. Az új X-Men film tehát az 1990-es években fog majd játszódni, de hogy pontosan miről szól, az egyelőre rejtély marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.