Hirdetés

Sorozat formájában tér vissza Jack Ryan

|

Hirdetés

A Chris Pine főszereplésével készült Jack Ryan: Árnyékügynök nem volt éppen kasszarobbantó és a kritikusok sem magasztalták az egekig (a mi kritikánk speciel nem értékelte olyan rosszra), ezért a Paramount nem folytatásban, hanem inkább egy sorozatban látja Tom Clancy népszerű CIA elemzőjének jövőjét. A Deadline értesülései szerint Carlton Cuse (Lost, Bates Motel, Nash Bridges, A harc törvénye) és Graham Roland (Lost, A rejtély) írják a Jack Ryan sorozatot, amit a Paramount TV és Michael Bay produkciós cége, a Platinum Dunes egy licitháborúban szerzetek meg. A Deadline külön kiemelte, hogy forrásaik alapján a széria nem valamelyik Jack Ryan regény közvetlen adaptációja lesz. Egyelőre nincs róla infónk, hogy Chris Pine visszatér-e a címszerepben, de gyanítjuk, hogy nem így lesz. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.