Hirdetés

Sorozat készül George R.R. Martin Wild Cards-jából

|

A Trónok harca alkotója, George R.R. Martin elárulta, hogy a Wild Cards regénysorozatának adaptációja is érkezik.

Hirdetés

George R.R. Martin-t még mindig lefoglalja A tűz és jég dalának befejezése, de a szerző a hétvége folyamán bejelentette, hogy egy másik regénysorozata is megelevenedik a kisképrenyőn. A sorozat a Universal Cable Productions oltalma alatt készülhet el.

Hirdetés

Mivel az írónak kizárólagos szerződése van az HBO-val a Trónok harca fejlesztése kapcsán, így ő maga nem fog részt venni az új széria készítésében, de a nyilatkozata alapján, nincs rossz kezekben a történet:

"A Universal Cable Productions (UCP) megszerezte a régóta futó antológia és mozaik regényekből álló Wilds Cards könyvsorozat televíziós adaptálásának jogait. A munkálatok azonnal elkezdődnek azon a sorozaton, ami reményeink szerint csupán az első lesz az összekapcsolódó szériák sorában. Melinda M. Snodgrass, a segéd szerkesztőm és jobb kezem a Wild Cards megfoganása óta, a Dr. Tachyon, Double Helix és a Franny Black alkotója, aki mindemellett egy tapasztalt televíziós író és producer, olyan műsorokkal a listáján, mint a Star Trek: The Next Genearation ("Measure of a Man"), Reasonable Doubts, The Profiler és Star Command, lesz a projekt vezető producere. Hozzá csatlakozik Gregory Noveck a RED-től és a SyFy Films-től."

A Wild Cards univerzuma 1946. szeptember 15-én változott meg a miénktől, amikor egy földönkívüli vírust engedtek szabadjára Manhattan égboltján, ami aztán gyorsan végigterjedt az egész Földön. A fertőzöttek 90%-a szörnyű halált halt, 9%-uk eldeformálódott, míg a maradék 1% rendkívüli és kiszámíthatatlan képességekre tett szert. A Wild Cards sorozat első darabját 1986-ban publikálták, és esélyes is volt egy Hugo-díjra, amit végül Alan Moore Watchmenje nyert el előle. Ezidáig 22 regénnyel büszkélkedhet a széria, amit hamarosan a 23. követ, illetve három másik is be van még tervezve.

Az egyelőre kérdéses, hogy mikor kezdődik el a szereplőválogatás, berendelték-e már a teljes sorozatot, vagy csupán a pilot epizódot, és azt sem tudjuk, hogy egyáltalán melyik csatornán lesz mindez látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.