Hirdetés

Sorozat készül a Hotel Transylvaniából

|

Hirdetés

A Sony Pictures Animation és a Corus Entertainment’s Nelvana kész tévéképernyőre hozni a többek között Adam Sandler hangjával fémjelzett animációs filmet, a Hotel Transylvaniát. Az epizodikus széria Dracula lányára, a tinédzser Mavisre fog fókuszálni, és annak nem túl szokványos barátaira. Az eddig készült két filmben Selena Gomez kölcsönözte hangját, ám a sorozat szereplőválogatásáról még nem érkezett hír. A tervek szerint 2017-re várható megjelenése. A produceri székben ülő Rick Mischel, Colin Bohm és Irene Weibel szerint a széria világa végtelenül bővíthető, így tervezik is kiterjesztését. De a fókusz természetesen Mavis és barátai új kalandjain lesz az ötcsillagos szörnyhotelben. Addig is itt van nekünk a második rész, mely szeptemberben kerül bemutatásra a tengerentúlon. A rendezői székben Genndy Tartakovsky (Dexter laboratóriuma, Szamuráj Jack), a forgatókönyvet és Draculát Adam Sandler szállítja.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.