Hirdetés

Sorozat készül a Kiképzés alapján is

|

Hirdetés

A 2001-es Kiképzést méltán tartják sokan a legjobb rendőrfilmek között, hiszen Antoine Fuqua rendező és David Ayer író egy igen komoly hangvételű drámával rukkoltak elő, ami a megjelenés idejében ritkaságszámba ment. Talán a hasonló hangulatú True Detective sikerét meglátva az igen elfoglalt Fuqua úgy döntött, hogy miért ne lehetne a Kiképzésből is egy TV-sorozat. A sorozat a Warner Bros. Television égisze alatt készül, de egyelőre még nem talált csatornát magának. Ha viszont figyelembe vesszük, hogy Fuqua mellett Jerry Bruckheimer (A Karib-tenger kalózai) is producerkedik, valamint a pilotot valószínűleg Fuqua maga fogja rendezni, szinte biztos, hogy hamarosan otthonra lel a sorozat. Egyetlen bökkenő, hogy a négy nagy TV-csatornánál tapogatóznak a felek, úgyhogy minden bizonnyal nem kábelsorozat lesz. Ettől függetlenül a Wayward Pines példája miatt – mely a FOX-on került levetítésre – még lehet bizakodni, hogy egy feszes, 10-12 részes évaddal sikerül maradandót alkotni. A Kiképzés sorozatváltozata 15 évvel a film eseményei után játszódna, és elképzelhető, hogy ezúttal egy színesbőrű fogja játszani az újoncot, míg egy fehér színész a veteránt. Mit gondoltok Fuqua ambícióiról? Lesz-e olyan sikere ennek a sorozatnak, mint a True Detective-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.