Hirdetés

Sorozat készül A ködből

|

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a CBS nemrég kaszálta A búra alatt-ot, a Dimension Television úgy döntött, hogy még egy Stephen King művet próbálnak sorozattá formálni. Az értesülések szerint erre a tervre az író már áldását is adta. A ködből egyébként mozifilm is készült 2007-ben Frank Darabont által, ami vegyes fogadtatásban részesült. (Ha Walking Dead rajongó vagy, és még nem láttad, ajánlatos bepótolni legalább az ismerős arcok miatt) https://www.youtube.com/watch?v=LhCKXJNGzN8 A sorozatot Christian Torpe, a Rita c. dán sorozat alkotója veszi a szárnya alá, de dolgozott már a Showtime-nak, és az AMC-nek is. Nagyon reméljük, hogy nem követi el ugyanazokat a hibákat, amiket A búra alatt készítői. Azt is elárulták, hogy a széria a novellából és a 2007-es filmverzióból is merítene. Bob Weinstein, a Dimension Films társelnöke így nyilatkozott:

Stephen King novellájában a dráma és a terror olyan mennyiségben van jelen, hogy a széria lenne a legideálisabb forma arra, hogy ezt felfedezzük nagyobb mélységben. Christian lenyűgöző karaktereket, és egy igazán félelmetes sztorit teremtett.
Egyelőre még nem tudjuk milyen stádiumban áll a sorozat előkészítése, és a szereplőgárdára sincsenek még elképzelések, de bizakodva várunk.    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.