Hirdetés

Sorozat készül a Red-ből

|

Hirdetés

Rengeteg mozifilm köt ki előbb-utóbb a televízió médiumában, és nagyon úgy néz ki, hogy így tesz a 2010-es akcióvígjáték, a Red is. Ennek folytatása 2013-ban jött ki, és mindkettőben ugyanazzal a nyugdíjas akciózgató csapattal, melynek tagjai voltak többek között: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, és a második részben csatlakozott Catherine Zeta-Jones és Anthony Hopkins is. Azt még nem lehet tudni, hogy a harmadik rész munkálatai hogy állnak , de azt igen, hogy az NBC már dolgozik a sorozatverzión. A franchise igazából egy, a DC-hez kötődő Homage Comics által kiadott képregény adaptáció, mely nem tartozott a legelterjedtebbek közé. Műfajilag akcióvígjátéknak számít, amiben hőseink visszavonult CIA ügynökök, akik egy szép napon azon kapják magukat, hogy meg akarják őket ölni ugyanannak a szervezetnek a tagjai, ahol korábban ők is dolgoztak. Emiatt újra akcióba kell lendülniük, amit nem kevés humorral fűszereznek meg a készítők. A Red széria egyórás epizódjai közvetlenül a filmen alapulnak majd, és az alkotói stáb is marad ugyanaz. Jon és Eric Hoeber felel majd az írásért (legalábbis a pilotért), plusz Lorenzo di Bonaventura és Mark Vahradian is visszatérnek, mint producerek. A Deadline szerint a fő koncepción nem fognak változtatni a készítők, viszont az akciók sokkal realisztikusabbak lesznek. A középpontban még mindig a komoly és egyben nevetséges karakterek lesznek, ahogy megpróbálják majd feladni nyugdíjas éveik nyugalmát a túlélés érdekében. Hányan fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.