Hirdetés

Sorozat készül az Álmosvölgy legendája alapján

|

Tim Burton zseniálisan készítette el Johnny Depp főszereplésével Az Álmosvölgy legendája című műremeket, mely témából most egy jól ismert írópáros készít sorozatot.

Hirdetés

Tim Burton után Len Wiseman, az Underworld rendezője dirigálhatja le a Sleepy Hollow néven futó sorozatot, amely Az Álmosvölgy legendáján alapul majd. A forgatókönyvet nem más készítheti el, mint az az Alex Kurtzman és Roberto Orci páros, akik korábban olyan filmek szkriptjeit hozták össze közösen, mint a Star Trek, A sziget vagy éppen a Hétköznapi emberek. A Sleepy Hollow hőse továbbra is Ichabod Crane, aki FBI ügynökként nyomoz pár rejtélyes és megoldhatatlannak tűnő eset után a helyi seriff asszonnyal. A sorozatot a CW csatorna sugározza majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.