Hirdetés

Sorozat készül az Átjáróból

|

Hirdetés

A SyFy bejelentette, hogy képernyőre viszi Frederik Pohl Hugo- és Nebula-díjas könyvét, az Átjárót. A csatorna David Eick-re (Csillagközi romboló) és Josh Patere (Éghasadás) bízta, hogy készítsenek tévésorozatot a könyvből.

gateway-frederik-pohl

Pohl regénye még a hetvenes évek végén jelent meg először, főszereplője pedig Rob Broadhead, aki a társadalom perifériájára szorultak százaival várja az Átjáró űrbázisán, hogy a földiek által birtokba vett, egykori hícsí civilizáció űrnaszádjaival kizuhanhassanak a téridőbe. A regény igazából egy sci-fibe oltott, nagyon erős kritika a fogyasztói társadalom felé. Mivel pedig az Átjáró egy hat részes könyvsorozat első része, Pohl műve egy több évadra elegendő „nyersanyaggal” rendelkezik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.