Hirdetés

Sorozat készül Clive Barker egyik klasszikusából

|

Hirdetés

Ha bedobjuk Clive Barker nevét, bizonyára mindenkinek felcsillan a szeme és beugranak a Hellraiser filmek vagy éppen olyan letehetetlen könyvek, mint a Kárhozat, Az éjszaka gyermekei, az Everville, beleértve az egyik legismertebb művét, az 1987-es Korbács (Weaveworld) című horror-fantasyt is. A Deadline forrásai szerint ez utóbbiból készít sorozatot a The CW csatorna, méghozzá Barker produceri felügyeletével és Jack Kenny (13-as raktár, Dave világa, Caroline New Yorkban) vezényletével. Az adaptációval kapcsolatban azonban vannak rossz híreink is, hiszen a jelenlegi infók alapján az eredeti sztorit alaposan megváltoztatják a sorozat kedvéért.

covers_14396
Az eredeti történet eképpen hangzik a Bookline szerint: "Gyönyörű szőnyegbe szőtték világukat a Látólények, hogy elrejtőzzenek az emberek ridegsége elől. De egy liverpooli ház padlásán a szőnyeg alvó szövete váratlanul életre kel, s hosszú téli álmából feltámad az Éden csodálatos, sokdimenziós világa. Az élő szőnyeg felbomlott szálait minden gonosz fondorlat és veszély ellenére újra kell szőni, különben végpusztulás fenyegeti a tökéletes harmónia polgárait." Ezzel szemben a sorozat már nem Angliában, hanem Amerikában játszódik, a titkos világ nem a szőnyegen, hanem egy portálon keresztül érhető el és a főszereplő sem egy fiatal férfi lesz, hanem egy nő, akinek egy zsenge korú programozó segít.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.