Hirdetés

Sorozat lehet a Kiképzésből

|

Hirdetés

2001-ben készült egy zseniális zsarudráma Denzel Washingtonnal és az akkor még szinte teljesen ismeretlen Ethan Hawke-kal a főszerepben. A Kiképzés (Training Day) egész biztosan a klasszikusok közé verekedte magát, még akkor is, ha már a 21. században készült (a mai fiataloknak így is szinte egy élettel ezelőtt volt). A film nemcsak Hawke karrierjén dobott jó nagyot, de a rendező, Antoine Fuqua is profitált belőle (The Equalizer, Southpaw, A hét mesterlövész) és persze az író, David Ayer sem panaszkodhat (End of Watch, Fury, Suicide Squad). A sorozatot a CBS-nek készítik, a szokásos menetrend szerint. A történet marad, annyi változtatás lesz, hogy a Los angelesi rendőrség egy különleges osztályán lesz a beavatás és lesz egy bőrszín csere, ezúttal az újonc lesz a fekete. Ennek remélem lesz valami kreatív oka is, mert csak a változatosság kedvéért értelmetlen... A Pilotot Antoine Fuqua fogja rendezni, Will Beall (Castle, Gangster Squad) írja és Jerry Buckheimer (Karib-tenger kalózai sorozat) lesz a vezető producer. Természetesen egy komor és sötét drámának készül, és nem egy nap alatt fog játszódni, pedig egy 24 formátumban mennyire jó lehetne? Emellett még a Csúcsformában filmekre is szemet vetettek, ha ezt sikerre viszik. Tavasszal (TV Upfronts) majd kiderül, hogy mi is láthatjuk-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.