Hirdetés

Sorozat lehet a Péntek 13-ból

|

Hirdetés

Az amerikai CW csatornán megkezdődtek a munkálatok egy lehetséges Péntek 13 sorozathoz. Itt valami új trend van felemelkedőben, mert ez már a második ikonikus horror feldolgozás lesz a Sikoly után. Annyira komolyan gondolják, hogy az eredeti film rendezőjével (Sean S. Cunningham - Péntek 13 (1980)) közösen dolgoznak a projekten, míg a szkriptet Steve Mitchell és Craig Van Sickle (A kaméleon) írják. A sorozat szeretne hű maradni a klasszikus horror-krimi stílusához "erős valóság érzéssel megtöltve". A történet egy nyomozóról fog szólni, aki eltűnt testvére után kutat és az ügy természetesen kapcsolódni fog Voorhees városához. A CW elnöke, Mark Pedowitz, hisz a nagy franchise-okban és címekben, szerinte a CW már többször is bebizonyította, hogy kivételes tehetsége van a "high-concept" műfajhoz. Mondjuk, ha ez összejön, sokkal inkább a kisvárosos krimikre fog hasonlítani (Broadchurch, Top of the Lake, The Fall stb.) mint mondjuk egy Losthoz, de Pedowitz ezt egy remek alkalomnak látja, hogy végre a megszokottól eltérővel jöjjenek.

3945401_friday_the_13th___jason_voorhees_by_tomzj1_by_redhavic-d85yatw
Ettőf függetlenül persze a Paramount továbbra is dolgozik a saját Péntek 13 rebootján, Nick Antacosta (Hannibal) íróval és David Bruckner (V/H/S, The Signal) rendezővel karöltve.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.