Hirdetés

Sorsügynökség - Sajtókönyv

|

Egyik prominens partnerünk, a UIP Dunafilm jóvoltából újabb sajtókönyvet közölhetünk le (nagyjából exkluzívan) oldalunk virtuális hasábjain. Ezúton is szeretnénk nekik kifejezni köszönetünket.

Hirdetés

Ez a cikk eredetileg másképp kezdődött volna, de a gyönyörűszép tapipad-nak (touchpad, vagy kinek mi tetszik) sikeresen bezártam a már megírt cikk ablakát, szóval most kezdhettem előröl. Sebaj, miattatok bevállalnék még párszáz ilyen becsukást.

A sajtókönyv egyébként megvan már pár napja, de szerencse, hogy vártam vele, hiszen hamarosan üzembe lesz helyezve az instant-dizájn-készítőnk (Ghost), és az új programozási rendszerrel (Lance) már az új dizájn itt, cikk specifikusan megjelenhet (mint egy promo, vagy franchise-támogatás).

Mellesleg pár hete valamilyen hirtelen felindulásból elvállaltam (talán a kalapos, randafejű öregemberek voltak rám hatással (sosem mondtam hogy hagyományos ízlésem lenne)), hogy minden hírt, információt, és cikket (főleg a belső információinkat) én kezelek majd a filmmel kapcsolatban, szóval a kritikára is eszerint érdemes számítani.

Igen hosszúra nyúlik ez is, mint általában a sajtókönyvek, de tele van hasznos információkkal, szóval aki mindent tudni akar a filmről, érdemes elolvasnia.

Jó szórakozást...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.