Hirdetés

Sötét humorú thriller érkezik Samuel L. Jacksonnal és Uma Thurmannal

|

A The Kill Room nemcsak a színészek, hanem a története alapján is egy Tarantino-stílusú filmre hajaz.

Hirdetés

A The Kill Room egy olyan projekt lesz, amire érdemes lesz odafigyelni a jövőben, hiszen szenzációs casting-rajtot vett a film. Előbb Uma Thurman és Samuel L. Jackson szerződtek a projekthez, a napokban pedig Joe Manganiello is csatlakozott hozzájuk, és várhatóan további színészek bejelentésére is sor kerül a következő napokban, hetekben.

Hirdetés

A sötét humorral átitatott történetben egy bérgyilkos váratlanul a művészvilág reflektorfényében találja magát, miután egy pénzmosási akció egészen másképp sül el, mint tervezték. Manganiello alakítja majd a művészvilág által megismert bérgyilkost, míg Jackson az ő főnökét, Thurman pedig egy simlis műkereskedőt. Már csak az alapszituáció és a szóban forgó színészek miatt is Tarantino utánérzésünk van.

A The Kill Room forgatókönyvét Jonathan Jacobson jegyzi, míg rendezői székébe Nicole Paone (Gyertek át) fog beülni. Thurman és Jackson egyébként harmadjára fog közös filmet készíteni (Ponyvaregény, Kill Bill 2), de először Tarantino nélkül. A forgatás a közelgő hetekben veszi kezdetét, úgyhogy várhatóan jövőre leshetjük meg a produkciót.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.