Hirdetés

Sötét zsaruk 3 - Elegáns poszter

|

A márkás, jól kinéző napszemüveg és az elegáns öltöny mindig is elengedhetetlen kellékek voltak a Sötét zsaruk számára, a legújabb poszter a harmadik részről pedig ezt veszi alapul.

Hirdetés

Will Smith 2008 után egy időre "visszavonult" a világ elől, hogy fiát, Jaden-t tolja előrébb a ranglétrán, de most visszatér és rögtön olyan nagyágyúnak számító sorozat harmadik részével indít, mint a Sötét zsaruk 3. A trilógia záró részében J ügynöknek (Smith) vissza kell térnie a múltba, hogy találkozva a fiatal K ügynökkel (Josh Brolin) elhárítsa a Földet fenyegető újabb hatalmas veszélyt. A Sötét zsaruk 3május 24-én érkezik a hazai mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.