Hirdetés

Sötétebb lesz a Stranger Things folytatása

|

A Stranger Things gyerekszínészei szerint nagyobb lesz a hangsúly a horror vonalon, illetve a karaktereken a Halloweenkor érkező második évadban.

Hirdetés

A tavalyi nyár slágersorozatának versenyét sokak szerint utca hosszal a Netflix szériája, a Stranger Things nyerte, és mivel mi a Puliwoodnál is eme népes tábort gyarapítjuk, ezért már izgatottan várjuk a Halloweenkor érkező második etapot, amelyről most a gyerekszínészek kotyogtak el egy-két információt.

Hirdetés

"Úgy vélem, hogy ez az évad sokkal sötétebb lesz. Sokkal inkább a horrorra fog építeni. Szerintem sokkal jobban fog tetszeni az embereknek, mint az első évad. A szereplőknek valós kihívásokkal kell megküzdeniük, ami felzaklató tud lenni."

A fenti idézet Finn Wolfhardtól származik, aki az Elevenbe beleszerető Mike Wheelert alakítja. A tejfogait maga mögött hagyó Gaten Matarazzo (Dustin) sem volt rest részletekkel szolgálni.

"Az az igazán nagyszerű ebben az évadban, hogy a nézők megismerkednek azzal, hogyan is boldogulnak a karakterek a saját lábukon. Sokkal többet megismernek a szereplők életéből, és végig nézhetik, hogyan alkalmazkodnak a változásokhoz. Szerintem érzelmileg mindannyian sérültekké váltak. Egyedül érzik magukat, mivel a legjobb barátjuk, Will, bár visszatért, mégsem viselkedik úgy velük, mint egy legjobb barát. Megváltozott."

Még több horrorelem, még több karakterkibontakoztatás - ezek eddig szimpatikus továbbfejlesztésnek tűnnek az első évad után. Szerintetek gyerekszínészek mellett mennyire mernek igazán sötét hangulatot teremteni a második évadra a készítők?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.