Hirdetés

Sötétségben - Star Trek - R2-D2 is benne volt!

|

Emlékeztek rá, mikor J.J. Abrams legutóbbi filmjében, a Sötétségben - Star Trek-ben cameozott a Star Wars széria egyik legismertebb robotja, R2-D2? Nem? Pedig így történt!

Hirdetés

Egy éles szemű felhasználó lett figyelmes a Sötétségben - Star Trek megtekintése közben a fenti képen látható jelenetre, amelyben egyértelműen kivehető R2-D2 jelenléte, ami igen csak megmosolyogtató cameo annak fényében, hogy a rendező, J.J. Abrams dirigálhatja a Star Wars VII-et. Vajon ez direkt utalás akart lenni Abrams következő munkájára? R2-D2 állítólag valahol 1 óra 17 perc környékén tűnik fel, amikor [spoiler] a legénység egyes tagjait kiszívja a vákum az Enterprise támadásakor [spoiler]. Érdemes figyelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.