Hirdetés

Jövőre jön az Agymanók és a Fel! rendezőjének új animációs filmje

|

A Pixar nem csak egy, hanem két vadonatúj projekttel készül az érzelmeinkre hatni.

Hirdetés

A Pixar jelenleg a Toy Story 4-et éltető vélemények dicsfényében fürdik (mi kicsit visszafogottabban lelkesedtünk érte a kritikánkban, de nem vontuk kétségbe a minőségét), jövőre viszont már két animációs filmmel készül elrabolni a szívünket: az egyik a Chris Pratt és Tom Holland főszereplésével készülő Előre (Onward), amely 2020. március 5-én debütál a hazai mozikban. 

Hirdetés

A másikat pedig a Pixar Twitteren keresztül leplezte le. Ez a Soul névre hallgat és a Deadline jelentése szerint az a Pete Docter felel érte rendezőként, akinek a nevéhez olyan kultikus animációs darabok fűződnek, mint a Szörny Rt., a Fel! és az Agymanók. Az első részletek szerint a Soul az élet legfontosabb kérdéseit fogja pedzegetni egy olyan utazáson, amely New York City utcáiról a "kozmikus birodalmakba" visz el minket. Már logót is tudunk mutatni hozzá: 

A rövid leírás alapján a Soul arra keresi majd a választ, hogy honnan jön a szenvedélyünk, az álmaink, az érdeklődési körünk és mi az, ami személyiséggé tesz minket. Úgy hangzik tehát, mintha az Agymanók szellemi folytatását kapnánk meg, csak érzelmek helyett a lélekkel a középpontban. 

A Soul 2020. június 19-én jelenik meg a tengerentúlon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.