Hirdetés

South Park - 15 éve az éterben

|

Felejthetetlen perceket okozott már mindannyiunknak a South Park sorozata, amelyben Cartman, Kenny, Kyle és Stan mindennapjait követhetjük végig már 15 hosszú éve.

Hirdetés

Az animációs sorozat sokaknál kiverte már a biztosítékot, de rengeteg rajongót is szerzett magának, így nincs olyan élő ember, aki ne tudna róla véleményt mondani - legyen az akár pozitív akár negatív. Mégis, a készítők (Trey Parker és Matt Stone) olyan ferdetükröt állítanak korunk elbaltázott és félresikerült döntéseinek, dolgainak, személyeinek, amelyet érdemes figyelemmel követni és nem lehet szó nélkül hagyni. 15 kemény év telt el azóta, hogy a Comedy Central-on feltűnt a négy kisfiú és azóta már 14 évadot megélt kalandjaik mesélése, október öttől pedig indul a 15. szezon is. A South Park-ból egyébként film is készült South Park - Nagyobb, hosszabb és vágatlan címmel, amit a FilmMúzeum tavaly szilveszterkor átszinkronizált így megkapta az eredeti sorozatos szinkront végre-valahára. Grat srácok, csak így tovább és happy b-day!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.